До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі образи гостей на червоній доріжці CFDA Awards 2022

7 листопада, в Нью-Йорку відбулася щорічна церемонія нагородження премією CFDA Awards 2022. Від часу заснування нагороди в 1981 році Американська рада модних дизайнерів відзначає найкращих представників модної індустрії цієї країни — як серед відомих митців, так і нових талантів. Цього року однією з переможців стала Кім Кардаш’ян, що здобула нагороду в спеціальній номінації Amazon Fashion Innovation Award за її інклюзивний бренд спідньої білизни Skims, Ленні Кравіц став "Іконою моди 2022", а дизайнера Вірджила Абло посмертно відзначили нагородою.

Хлої Кардашян і Кім Кардашян

Знаменитості підтримали номінантів CFDA й одягнули їхні витвори на червону доріжку. Зокрема, сестри Кім і Хлої Кардаш’ян вибрали обтислі сукні LaQuan Smith: перша з’явилася в сукні-колоні без бретельок з прозорою спідницею з целофану, а друга — в асиметричній сукні зі шлейфом з блискучого бронзового трикотажу. Тим часом Джиджі Гадід з головою поринула в панківський гламур. Вона вдягнула вбрання Thom Browne — картату жилетку з необробленими краями поверх білої сорочки та смугастих штанів. Свій образ зірка доповнила сірими губами та штучним пірсингом. Крім того, багато знаменитостей віддали шану мінімалізму. Зої Дойч, Джилл Кортлев, Анок Яй, Аманда Сейфрід, Джулія Фокс — геть не всі гості, що вдягнулися в чорні сукні. Найкращі образи запрошених на премію CFDA Awards 2022 дивіться в нашій галереї.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.