До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

До столу і на стіл: Gunia Project представили колекцію до Різдва

У різдвяній колекції Gunia Project панує декоративний і утилітарний мінімалізм. Творці бренду Наталя Каменська та Марія Гаврилюк склали оптимальний набір для різдвяних і новорічних свят. Основа колекції – лінія багатофункціональних предметів з кераміки. Тарілки можна використовувати як інтер'єрний декор, посуд для різдвяної куті з кришкою – як супницю або салатницю, вазу – як підсвічники.

Творці бренду Наталя Каменська та Марія Гаврилюк розширюють функціонал аксесуарів, але дотримуються історичної правди. У народній культурі речі були окрасою і утилітарним предметом водночас. З метою економії ресурсу, простору і зусиль речі різдвяної колекції Gunia Project можна використовувати весь сезон зимових свят. Настрій створюють малюнки в наївному стилі, виконані вручну глазур'ю пронизливого кобальтового кольору. Ангели в польоті і усміхнені сонця, ягнята і святі, натхненні буковинськими іконами на склі.

Реклама

Лінію доповнюють хустки з кашеміру, прошиті вручну по краю фактурним швом. Ними можна накрити голову для походу до церкви і носити їх всю зиму. Палітра є універсальною: відтінки яєчного жовтка, baby blue і baby pink, сіро-холодного зимового неба і з клітинкою принц Уельський.

<b>GuniaChristmas</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.