До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все про себе: колекція BEVZA осінь-зима 2020/2021

У межах Тижня моди в Нью-Йорку українська дизайнерка Світлана Бевза представила колекцію сезону осінь-зима 2020/2021, яку присвятила важливості турботи людини про себе.

Головним лейтмотивом нової колекції BEVZA стала важливість турботи про себе. Дизайнерка розмірковує про необхідність приділяти час собі і любити себе. Навіть за межами салону краси і відокремленого спа-центру Бевза закликає жінок відпочивати, користуватися кремами і еліксирами, щоб зберегти красу, тримати на озброєнні всі beauty-новинки, витрачати час на роботу над собою, рятуючись від рутини.

Реклама

Ідея колекції відбивається в нетипових поглядах на одноразові шльопанці, які особливо чутно після педикюру, їхній дизайн переосмислили і тепер у BEVZA вони виконані зі шкіри. За традицією в лінійці багато лаконічних моделей нейтральних відтінків, які розбавляє сплеск глибокого смарагдового кольору. Вся трикотажна група колекції вироблена з перероблених пластикових пляшок і деніму.

Переглянути всю колекцію BEVZA осінь-зима 2020/2021.

Producer: Maksym Nekrasov

Runway stylist: Kirby Marzec

Casting: Lena Shkoda

Music: Nick Klein

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.