До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шер, Іґґі Поп і Рита Ора — зірки календаря Pirelli 2022

На календар Pirelli-2022 його шанувальники очікують дуже нетерпляче, адже версія 2021 року не вийшла через пандемію CoViD-19 уперше за майже 60-річну історію видання. Цього року до таких великих імен, як Річард Аведон, Герб Рітц, Паоло Роверс і Тім Вокер доєднався канадський виконавець Браян Адамс — саме йому довірили закарбувати інших легендарних представників музичної індустрії, якій і присвячено Pirelli 2022.

Іґґі Поп

Для 61-річного Адамса це знімання не буде дебютом — його роботи вже з’являлися на сторінках Vogue і Vanity Fair, а у 2002-му він навіть знімав королеву Єлизавету II. Тема календаря Pirelli 2022 має назву "В дорозі" й присвячена життю музикантів, які постійно гастролюють і більшу частину життя проводять якраз у дорозі.

Реклама

<b>Pirelli2022_Backstage</b>

На сторінках видання буде показано кадри з тривалих автобусних переїздів, а також інтимні моменти залаштунків і ночівель у готелях. Серед учасників нового календаря — Шер, Іґґі Поп, Рита Ора, Дженніфер Гадсон, Бохан Фенікс.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.