До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Міська культура: колекція Vika Adamskaya весна-літо 2020

Дизайнерка Віка Адамська представила нову колекцію весна-літо 2020 року, присвячену тренду на "нову нормальність". Міська культура змінюється — замість складних streetstyle-образів і кричущих колірних поєднань у моді лаконічна прагматичність. Це не означає, що яскраві барви й принти скасовуються, але тепер вони не основа образу, а делікатний акцент.

Vika Adamskaya

Нова лінійка Vika Adamskaya — заново винайдений стиль casual, який легко комбінувати з будь-яким повсякденним гардеробом. Сорочки й штани вільного крою, джемпери тонкого в’язання, практичні шорти, кроп-топи — ідеальні представники міського стилю — у колекції поєднуються з морськими тільниками, футболками з принтами й розслабленими спортивними костюмами. Всі моделі виготовлені з легких натуральних тканин, що робить їх ідеальною "розумною" покупкою для літнього сезону. Всі образи з нової колекції Vika Adamskaya дивіться в нашій галереї.

Реклама

<b>Vika adamskaya ss20</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.