До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Римі відбувся показ колекції Giambattista Valli x H&M

24 жовтня в Римі відбувся показ однієї з найочікуваніших колаборацій цього року – Giambattista Valli x H&M. Вічне місто обрали не просто так – саме тут сформувався художній смак дизайнера, який свою кар'єру вже побудував і у Франції.

Показ Giambattista Valli x H&M

"Ми, народжені в Римі, ростемо в оточенні абсолютної краси, цим почуттям я хотів поділитися з усіма", – прокоментував показ Валлі, який перетворив 500-літній палаццо Доріа-Памфілі в наймодніше місце Риму в цей вечір. Ексклюзивне інтерв'ю з ним читайте на сайті.

Реклама
Перед показом Giambattista Valli x H&M в Римі

Головною зіркою на подіумі стала Кендалл Дженнер – обличчя колекції, яка спочатку вийшла в ніжно-персиковій коктейльній сукні на подіум, а потім продемонструвала квінтесенцію стилю Giambattista Valli – пишну сукню з асиметричною спідницею насиченого червоного відтінку. Її виходи стали чудовим доказом, що незалежно від ціни – от-кутюр це чи мас-маркет – Валлі вміє створювати особливі речі, які не хочеться викидати з шафи з закінченням сезону.

Показ Giambattista Valli x H&M
Показ Giambattista Valli x H&M

Поділяє цю ідею і команда H&M, яка працювала з італійцем над колекцією. Енн-Софі Йоганссон, креативна консультант H&M, розповідає: "Джамбаттиста прагне досконалості, з ним нелегко йти в ногу, але це однаково дивовижна мандрівка. Його робота доводить, що мода – це магія. І не слід боятися мріяти".

Показ Giambattista Valli x H&M
Показ Giambattista Valli x H&M
Показ Giambattista Valli x H&M

На подіумі Джамбаттиста Валлі підтвердив, що романтика – його сильна сторона, але змішав він її з зухвалим панком і навіть підкресленою грубістю деяких речей, так утримав крихкий баланс тієї самої вічної краси.

<b>H&M_Show_ROME</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.