До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий подих: рекламна кампанія Chanel Resort 2020

Модна індустрія не зупиняється ні на секунду. Поки модники вирішують, які черевики носити цієї осені, бренди вже готуються до представлення круїзних колекцій в магазинах. Одним з перших рекламну кампанію resort-сезону показав модний Дім Chanel. Він запросив стати обличчями кампейну одних з найуспішніших моделей року – Адут Акеч, Анну Іверс і Вітторію Черретті, компанію яким склали Френ Саммерс, Кікі Віллемс і Керолайн Суаре.

Chanel Resort 2020
Chanel Resort 2020
Chanel Resort 2020

Моделі продемонстрували полегшену версію класики Chanel, чудову для відпочинку. У круїзній колекції Віржіні Віар забарвила фірмові твідові жакети в яскраві кольори, додала образам юнацького завзяття за допомогою логоманії і бантів, а також не забула про великі прикраси, які матимуть вигляд "те, що треба" на селфі та в Instagram. До речі, за день до презентації кампейну в синьому костюмі з колекції Chanel Resort 2020 на публіці з'явилася акторка Крістен Стюарт, давня подруга і муза бренду.

Реклама

<b>ChanelResort2020Campaign</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.