До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Утримати баланс: колекція Fendi Pre-Fall 2019

Карл Лагерфельд представив нову міжсезонну колекцію для Fendi, в якій продовжив розвивати ідеї з колекції весна-літо 2019. Дизайнер сфокусувався на ненудному одязі для дівчат, які живуть насиченим і цікавим життям, а в своїх образах хочуть бачити і практичність, і індивідуальний підхід.

Fendi Pre-Fall 2019

Вирішити це завдання Лагерфельду допомогло досить нестандарте джерело натхнення, а саме французькі ворота зразка XIX століття, в дизайні яких є і сильні графічні елементи, і м'яка образність. У колекції Fendi Pre-Fall 2019 їх вплив проявився насамперед у принтах, які прикрасили сукні-плісе і куртки-бомбери. За функціональну частину колекції відповідали великі накладні кишені, в які можна помістити практично все, а також образи з грубого деніму. Він в руках німця став податливим і елегантним.

Реклама
Fendi Pre-Fall 2019
Fendi Pre-Fall 2019
Fendi Pre-Fall 2019

Як і раніше в Fendi чимало уваги присвятили сумкам. Сільвія Вентуріні-Фенді показала оновлену версію культової Baguette, а також більш місткої сумки Kan B, прикрашеної золотистим ланцюжком.

Fendi Pre-Fall 2019
Fendi Pre-Fall 2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.