До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Парижі відбудеться виставка LE GRAND NUMERO DE CHANEL

З 15 грудня 2022 року по 9 січня 2023 року модний Дім Chanel вшановує парфумерну спадщину у святковому й ароматичному вихорі надзвичайною виставкою в Grand Palais Éphémère в Парижі.

Виставка LE GRAND NUMERO DE CHANEL

Почуття загострюються, уява починає рухатися... LE GRAND NUMÉRO DE CHANEL — це безпрецедентний досвід як для експертів, так і для аматорів, захоплива подорож, що запрошує вас прямувати за своєю щасливою зорею, скористатися власним шансом або стати частиною легенди. Від класики до культових нот, від мінімалізму до найвищої витонченості, від повсякденного аксесуара до витвору мистецтва, що надихав найвидатніших митців, деякі з робіт яких буде об’єднано вперше, — це унікальність парфумів CHANEL, що виражається через візит, багатий досвідом, відкриттями та емоціями. Стикнутися з ними означає зустрітися з долею, життєвою силою та єдиною амбіцією: змінити своє життя та зробити звичайне незвичайним.

Реклама

Зареєструватися можна з 17 листопада 2022 року на grand-numero.chanel.com
Адреса: PlaceJoffre, 75007 PARIS

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.