До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

TTSWTRS рятує береги Патагонії разом з Parley for the Oceans

Український бренд одягу TTSWTRS створив фільм MISSION, присвячений Землі, і представив його на аукціоні екодружньої платформи Truesy як NFT-лот. Вторговані кошти передадуть Parley for the Oceans — екологічній організації із захисту океанів.

Це перший благодійний аукціон, що його організував модний бренд на підтримку екологічного руху. Партнерство TTSWTRS, Parley for the Oceans і NFT-майданчиків Truesy дасть шанс розв’язати такі екологічні проблеми, як забруднення океану й розвиток технологій біорозкладення пластику, а також допоможе порятунку тварин. Колаборація покликана підтримати два напрями програми щодо захисту океанів: фінансування експедицій для очищення океану у віддалених регіонах Патагонії й спонсорування освітніх програм у школах і прибережних спільнотах.

Реклама
TTSWTRS

Фільм MISSION створено спільно з бутиком моушн-дизайну Massa +, а саундтрек до нього написав український електронний дует Wavewalkrs. Під час розроблення ролика використовували передові технології створення "цифрового одягу": художнику було надано викрійки й реальні зразки, щоб всі деталі можна було точно перенести у віртуальний світ і на віртуальних моделей.

TTSWTRS

"Наша місія — показати, що з планетою все буде добре. Якщо кожен відповідатиме за свою зону, кожен, умовно, працюватиме над очищенням своєї маленької ділянки — чистота буде всюди. TTSWTRS не обмежує себе роботою лише над одягом, якщо маємо змогу — ми діємо глобальніше", — ділиться Ганна Осмєхіна, засновниця TTSWTRS.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.