До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

TTSWTRS представили лімітовану колекцію до дня Святого Валентина

Український бренд TTSWTRS представив лімітовану колекцію LOVE CAPSULE до дня Святого Валентина. Нова капсула рожевих худі унісекс присвячена відкритості, сексуальності й свободі. Рекламну кампанію знято спільно з артгуртом Gorsad Kyiv. "I believe that love could be my sexual orientation" — розповідають TTSWTRS.

LOVE CAPSULE бренду TTSWTRS

До LOVE CAPSULE ввійшли об’ємні худі унісекс зі 100% бавовни пудрово-рожевого відтінку, який у дизайнерки Ганни Осмєхіної асоціюється з ніжністю й м’якістю почуття закоханості. Вибраний відтінок — символ любові поза орієнтаціями та правилами, любові як явища. Об’ємні худі й футболки давно стали візитною карткою українського бренду: саме з них почалася його історія у 2013 році.

Реклама
LOVE CAPSULE бренду TTSWTRS
LOVE CAPSULE бренду TTSWTRS

TTSWTRS подбали про ще один спосіб потішити другу половинку або себе й випустили подарункові сертифікати спеціально до найромантичнішого свята. Сертифікати номіналом на три різні суми мають вигляд банківської картки з унікальним номером "ХОХО", а в терміні дії зазначена перевернута вісімка як символ нескінченності.

LOVE CAPSULE бренду TTSWTRS

LOVE CAPSULE — не перше знімання TTSWTRS з художниками з Gorsad. Артгурт порушує теми, близькі бренду: відкритість до сексуальності, самоідентифікації й свободи. Їхні роботи — гучний експеримент і спосіб розмовляти на заборонені теми за допомогою мистецтва. Художники виставляються в Європі та США, про них пишуть Vice, Dazed і Kaltblut, а героями робіт Gorsad часто стають діти й підлітки в перехідному віці. Капсульна колекція TTSWTRS представлена ​​в крамницях і на сайті бренду з 8 лютого. Більше знімків рекламної кампанії дивіться в нашій галереї.

<b>love capsule</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.