До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зв’язок поколінь: нова кутюрна колекція Dolce & Gabbana Alta Moda

Доменіко Дольче і Стефано Габбана знають, що в нестабільні й тривожні часи казка нам особливо сильно потрібна. Саме тому перед різдвяними й новорічними святами вони показали одну з найочікуваніших колекцій — Alta Moda. Щосезону дизайнери перетворюють власні кутюрні шоу на справжній модний спектакль, часто вибираючи для них небанальні локації. Цього разу в Dolce & Gabbana були змушені відмовитися від масштабного показу через карантинні обмеження в Італії, зате представили атмосферний мініфільм.

Dolce & Gabbana Alta Moda
Dolce & Gabbana Alta Moda

Кутюрну колекцію бренду, що складається з трьох частин (жіночої, чоловічої та ювелірної), цього сезону об’єднує тема сімейних цінностей. У своїх фільмах Dolce & Gabbana демонструють зв’язок поколінь, що насправді сильніший, ніж здається на перший погляд. Ролик, присвячений жіночій колекції Alta Moda, демонструє класичну італійську родину, всі члени якої мають розкішний і самобутній вигляд водночас незалежно від віку. Наприклад, представниці старшого покоління підкреслюють свій статус строгими мереживними сукнями, великими сережками й прикрасами для волосся, юні дівчата обіграють класичні образи казкових принцес та експериментують з фактурами, поєднуючи великі браслети та вбрання з мішковини, пір’я або фатину. Не менш ефектний вигляд мають і поважні пані в шовкових піжамах, обшитих хутром, і зухвалі старлетки, які сукні з вишивкою підбирають під відтінок власного рожевого волосся.

Реклама

"Для нас це незвичний спосіб продемонструвати колекцію Alta Moda клієнтам, — розповідають Доменіко Дольче і Стефано Габбана. — Але головне, чого навчив нас цей рік, — бути готовими до експериментів і вміти адаптуватися в надзвичайній ситуації. У якомусь сенсі це дуже стимулює. Цього року ми зробили більше експериментів, ніж будь-коли за 38 років нашої діяльності".

<b>AltaModa_DG</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.