До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Sleeper зняв короткометражний документальний фільм про бренд

З нагоди свого п’ятиріччя Sleeper створив іронічний документальний фільм, який дасть змогу ліпше познайомитися з брендом. Це історія про творчість, зворушливу дружбу й жіночу солідарність.

Глядачі зможуть зазирнути в саму суть Sleeper за допомогою дівчат, які щодня його створюють, — працівниць усіх відділів, майстринь ательє й звісно ж самих дизайнерок.

Реклама

"Ми завжди прагнули, щоб люди знали, які веселі, сильні, розумні й щирі жінки створюють їхні улюблені речі, — кажуть авторки бренду Ася Вареца й Катя Зубарева. — Цей короткометражний фільм не що інше, як наше художнє висловлення, головне завдання якого — показати глядачеві, що якщо про щось мріяти (нехай навіть це буде так само незвично як "піжами для вулиці" або "найбільша у світі сорочка") і почати рухатися навіть найменшими кроками — це може прислужитися не тільки до успіху й популярності, але й до неймовірної дружби, шляхетної праці й сестринства, а отже до тих явищ, які сповнюють нас — людей — сенсом і радістю".

Весь сюжет відео розвивається на тлі абсурдного завдання — створити величезну сорочку, справжній артоб’єкт. На шляху до її створення розкрито характери команди, показано не тільки естетику, яку створює бренд, але й креативний процес.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.