До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сила природи: колекція GASANOVA Resort 2020

У новій круїзній колекції український бренд Gasanova демонструє свою любов до природи. Тематичним вдався і лукбук: моделі позують у новій лінії на тлі зелені, в посипаних квітковими принтами речах.

"Природа завжди зцілювала душу, хвилювала від одного дотику до неї, від одного погляду на неї. Єднання з тихими садами в дикому темпі мегаполісів – це розкіш", – кажуть у Gasanova. Підперезаний цією ідеєю, лейбл представив речі з натуральних матеріалів, прикрашених флористичними візерунками. Таким чином, Gasanova надає можливість опинитися серед улюблених рослин у будь-який час у будь-якому місці.

Реклама

Акуратні квіткові принти на сорочках і сукнях з натурального шовку і бавовни витримані в стилі елегантного мінімалізму. Скромна, стримана колекція тяжіє до сучасного поклоніння інтелекту і водночас любові до простоти. Для бренду, який асоціюється з розсипом каміння на зірках світової величини, ця круїзна колекція – крок у сторону і ковток свіжого повітря.

<b>gasanova resort</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.