До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сексуальна (р)еволюція: колекція Marni Resort 2020

"Краса як войовничий акт", – у колекції італійського модного Дому Marni Resort 2020 відбувається (р)еволюція. У новій лінії жінка Marni – це і красуня, і повстанець, яка із задоволенням зваблює, але не забуває про суворість.

Marni Resort 2020
Marni Resort 2020

Протилежності поєднуються і перетворюються на несподівані речі, які пропонують їхній власниці дати волю фантазії і носити їх як завгодно. В основу колекції закладена естетика уніформи. Польові куртки деконструювали, в них з'явились отвори на замках, які дають змогу "переформатувати" речі в щось абсолютно непередбачуване. Еластичні ремені огортають талію плащів, накидок і сорочок у стилі мілітарі. Розстебнуті сукні дозволяють продемонструвати вигини тіла, а драпірування на спідницях є жіночним відсиланням до інших часів і силуетів.

Реклама
Marni Resort 2020
Marni Resort 2020

Багато речей, як може здатися, покриті камуфляжним принтом, який насправді є квітковим візерунком. На спідницях рясніє листя пальм. Колекція багата на шовки, нейлон, сабле, волокно з китайської кропиви, крепдешин і шкіру.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.