До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Second Skin Séries — нова колекція TTSWTRS

Український бренд TTSWTRS представляє капсульну колекцію Second Skin Séries, до якої ввійшли нові версії боді й худі з ефектом "другої шкіри", створені в колаборації з сімома тату-майстрами з різних країн.

Second Skin Séries — колекція найзнаковіших для TTSWTRS речей. Боді й худі створено в колаборації з сімома тату-майстрами, особливо значущими для бренду. На кожній речі — унікальні малюнки та автограф тату-артиста. Колір кожного тату ретельно виводили, щоб домогтися потрібного відтінку, передати настрій кожного майстра й увиразнити характер його техніки.

Реклама

Традиційні японські символи, дракони й тигри з’явилися в капсулі завдяки японському орнаменталісту Nissaco, який понад 15 років працює в техніках дотворк і блекворк з культурними кодами Японії. Графічні дотворк-зображення рослин, квітів і мандал — роботи української майстрині тату Саші Масюк, яка встигла попрацювати із солістом Maroon 5 Адамом Левіним і Бехаті Прінслоу. Також серед обраних майстрів — майстер Микита Хом’яков, київська тату-художниця Катя Пономаренко, татуювальник Міша Козлов, ілюстратор і тату-художник з Києва Єн Левін, а також Артур Музиченко, київський тату-художник.

У капсулі використано традиційні для бренду тканини — натуральні мікромодал і органічну бавовну. Висока якість принтів — результат роботи власного друкованого виробництва бренду і поєднання різних технік друкування: шовкотрафаретного, цифрового, сублімації. "Ідея тату надихає мене своєю сміливістю й духом свободи, відчуттям присутності. Мені хочеться вплести цю енергію в одяг, щоб люди відчували хоча б частину цих емоцій, одягаючи TTSWTRS", — коментує засновниця бренду Ганна Осмєхіна.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.