До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Різдвяний коктейль у бутику Fabiana Filippi

Команда бренду Fabiana Filippi вирішила додати ще більше новорічного настрою цьому грудню, а заодно продемонструвати своїм клієнтам і друзям різноманітні святкові образи з поточної колекції.

Показ колекції Fabiana Filippi
Показ колекції Fabiana Filippi

Під час різдвяного коктейлю гості могли не лише ознайомитися з колекцією на полицях магазину, але і розглянути ключові її речі під час імпровізованого показу. Всі вони доводять, що концепція "стриманої розкоші", з якою працює марка, ідеально вписується і в створення святкових образів: фактурний кашемір має вдалий вигляд на тлі гладкого шовку, плісе ефектне в русі, а сувора брючна двійка заграє новими барвами в парі з помітною прикрасою на шию. Кольорова палітра колекції, як і раніше, рухається до натуральності – благородні відтінки в землисто-піщаній гамі легко комбінувати один з одним.

Реклама
Показ колекції Fabiana Filippi
Показ колекції Fabiana Filippi
Показ колекції Fabiana Filippi
Показ колекції Fabiana Filippi

Після показу гостей свята чекав ще один сюрприз – відкриття різдвяної ялинки Fabiana Filippi, яка розмістилася на першому поверсі Mandarin Maison. Її головною прикрасою стали великі білі квіти – символ бренду, що уособлює чистоту, легкість і оптимізм, що наступний рік буде ще кращим!

<b>FF_ChristmasParty</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.