До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Не треба соромитися: Tom Ford весна-літо 2022

Том Форд знає як привернути увагу в найрізноманітніший спосіб — своєю новою колекцією він укотре продемонстрував це вміння. За лаштунками шоу дизайнер стисло описав настрій нового сезону: "Мій одяг цього сезону простий за кроєм, але не за зовнішнім виглядом".

Tom Ford весна-літо 2022

Точніше його й не описати. Форд зробив ставку на зручні й спортивні силуети, до яких ми звикли за останній ковідний рік, та водночас додав до них якомога більше яскравості й блиску. В одному образі дизайнер сміливо поєднував помаранчевий і рожевий, фіолетовий і бронзовий, сатиновий блиск і лелітки й не забував про такі елементи, як корсети, багатоярусні намиста й аксесуари з нульових. Сам Том Форд розповідає, що в цій колекції відчувається вплив Лос-Анджелеса на нього, а також вплив Instagram на всіх нас. Саме ця соціальна мережа навчила нас бути відкритішими й не боятися привертати до себе увагу, а з колекцією Tom Ford весна-літо 2 022 залишитися непоміченим точно не вийде.

Реклама
Tom Ford весна-літо 2022
Tom Ford весна-літо 2022
Tom Ford весна-літо 2022

Навіть чорний блок колекції в руках Тома Форда має виразно яскравий вигляд — дизайнер розкриває його глибину за допомогою шкіряної фактури й підкреслює красу великими золотими аксесуарами. У чоловічих образах класичні бомбери він пропонує поєднувати з мерехтливими штанами, а чорні сорочки носити розстебнутими й зав’язаними на животі. Для тих, хто хоче точно отримати wow-ефект, Форд пропонує золотий блок колекції, і, дивлячись на це все, хочеться просто ввімкнути на повну гучність гіт Івана Дорна "Не треба соромитися".

Tom Ford весна-літо 2022
Tom Ford весна-літо 2022
Tom Ford весна-літо 2022
Tom Ford весна-літо 2022

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.