До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Подарунки до Дня матері, які можна замовити прямо зараз

День матері — одне з найдорожчих серцю свят — цього року випало на 10 травня (його відзначають у другу неділю місяця). Ця традиція прийшла до нас зі США, де в 1907 році його заснувала активістка Анна Джарвіс на честь своєї матері. Ідея виявилася такою правильною й своєчасною, що поступово День матері отримав міжнародний статус і тепер ця дата є в календарі понад 50 країн. Сьогодні, коли під час карантину світ майже закрився на замок, сімейні цінності та спілкування з найближчими знову вийшли на перший план і стали способом перемогти постійну тривогу. Уваги потребують і наші мами, які завжди відмовляються від будь-яких подарунків, але їм все одно так приємно їх отримувати від нас.

На честь Дня матері Vogue.ua вибрав 8 подарунків, які можна замовити онлайн прямо зараз і встигнути порадувати найріднішу людину.

Реклама
Туніка в стилі бохо

Пасторальна естетика просякнута духом свободи й давно вже стала синонімом літа. Так чому б не порадувати маму новим убранням у сільському стилі, у якому їй буде ще приємніше проводити час на свіжому повітрі, збирати букети з польових квітів і надсилати вам щасливі селфі на тлі природи?

Туніка Free People

Де купити: сайт tsum.ua

Сумка Dolce & Gabbana

Складно придумати красномовніше освідчення в любові, ніж сумка Devotion від італійського бренду Dolce & Gabbana, виготовлена в червоному кольорі й декорована пряжкою у вигляді серця. Засновники бренду Доменіко Дольче й Стефано Габбана присвятили її всьому тому, без чого неможливо уявити їхню марку, — ручній роботі, увазі до деталей, інноваціям та любові.

Сумка Dolce & Gabbana

Де купити: сайт kameron.ua

Порцеляновий сервіз

Мама — людина, яка береже домашнє вогнище й оточує нас теплотою й турботою. Вона напевно оцінить набір сервізу з кістяної порцеляни, з яким недільні чаювання після смачного обіду стануть ще душевнішими й гарнішими. У колекції німецького бренду Dibbern є мінімалістична колекція Golden Forrest, акуратний малюнок на якій символізує сімейне дерево. Цей подарунок гідний стати сімейною реліквією і передаватися з покоління в покоління.

Набір порцеляни Dibbern

Де купити:сайт 12person.ua

Кардиган

Ідея невимушеної елегантності або Sprezzatura, яка лежить в основі естетики італійського бренду Brunello Cucinelli, якнайкраще підходить нашому стану сьогодні, коли хочеться спокою й затишку. Наприклад, у кардигані з весняно-літньої колекції можна як проводити неспішні вечори за містом, так і вирушити в подорож, коли кордони знову відкриють.

Кардиган Brunello Cucinelli

Де купити: сайт symbol.ua

Шовкова хустка

Аксесуари — це дарунок, з яким майже неможливо схибити. Окрасою маминої колекції може стати шовкова хустка Salvatore Ferragamo, адже її можна носити абсолютно по-різному — на шиї в парі з легкою блузою або джинсовою курткою, запнути на голову або прикрасити сумку.

Шовкова хустка Salvatore Ferragamo

Де купити:сайт helen-marlen.com

Кеди

Сучасні мами такі активні й стільки всього встигають зробити за день, що нам доводиться тільки дивуватися, як у них все це виходить. Почуватися ще комфортніше їм допоможуть новенькі кеди — у колекції Golden Goose є максимально універсальна біла пара з акуратними чорними вставками.

Кеди Golden Goose

Де купити:сайт theicon.ua

Лляний костюм

Льон — ще один супутник літа, у компанії якого буде приємно провести найближчі місяці. Найкращі лляні костюми цього сезону показав італійський бренд Fabiana Filippi, з’єднавши простий крій з приємною оку палітрою. Якщо коротко — мама буде втішена.

Лляний костюм Fabiana Filippi

Де купити:https://www.instagram.com/fabianafilippi.ua/

Сумка на щодень

Сумка — аксесуар, на якому не можна заощаджувати. Вона є нашою відданою подругою й зберігає багато таємниць. Нехай сумка, яку мама отримає вже 10 травня, стане її улюбленою супутницею на щодень.

Сумка Max Mara

Де купити: https://www.instagram.com/maxmara_ukraine/

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.