До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Періс Гілтон тріумфально закрила показ Versace весна-літо 2023

Донателла Версаче, креативна директорка модного Дому Versace, розуміється на гучних шоу. Італійка не раз це доводила, то запрошуючи пройтися подіумом Дженніфер Лопес, то збираючи разом головних супермоделей 1990-х. Цього разу ключовою зіркою її показу стала Періс Гілтон, яка закрила шоу Versace сезону весна-літо 2023 року.

Періс Гілтон

Причому Донателла Версаче не стала вигадувати для американської знаменитості якийсь новий чи незвичайний образ – спадкоємиця готельної імперії постала перед захопленим натовпом у рожевій мінісукні, всипаній кристалами. Несподіваним елементом тут стала хіба фата, теж рожевого кольору. Це вже був реверанс у бік недавнього одруження 40-річної Гілтон, яка у листопаді минулого року вийшла заміж.за бізнесмена Картера Реума. Тоді вона змінила сім убрань за три дні, але хто сказав, що не можна приміряти ще одне, хоч і з різницею майже в рік?

Реклама
Періс Гілтон

Вірні фанати Гілтон знайшли ще одне джерело натхнення цього образу – сукню Julien McDonald, в якій зірка відсвяткувала своє 21-річчя. Довжина міні, кристали та драпіроване декольте – переплутати складно. При цьому шанувальники Versace стверджують, що цей образ став омажем до вбрання з колекції бренду 1998 року. Тоді у блискучому міні публіку підкорила Наомі. В будь-якому разі в руках Донателли легендарна сукня з нульових здобула ще додаткову шовкову підкладку, додавши образу ще більше чуттєвості та інтимності.

21-річчя Періс Гілтон

Саме такою – чуттєвою, сексапільною, але при цьому зухвалою та сміливою – вийшла вся колекція. Донателла Версаче тут багато працювала зі струмливим шовком, поєднала білизняну естетику з драматичною готикою, не забула про байкерів і власну ДНК. Внаслідок такого змішання глядачі на подіумі побачили трансформацію від повністю чорних і закритих образів до деніму і суконь до підлоги, які б точно оцінила юна бунтарка, яка йде під вінець. Така, як Періс.

Versace весна-літо 2023
Versace весна-літо 2023
Versace весна-літо 2023
Versace весна-літо 2023
Versace весна-літо 2023
Versace весна-літо 2023
Versace весна-літо 2023

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.