До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усвідомлений гедонізм: лукбук Valery Kovalska весна-літо 2020

"Навіщо чекати особливого приводу для гарної нової сукні?" — запитує себе Валерія Ковальська у своїй колекції весна-літо 2020 року, досліджуючи ідею усвідомленого гедонізму, котрий вчить перетворювати кожну мить життя на особливий випадок і віддаватися йому цілком.

Valery Kovalska весна-лето 2020Valery Kovalska весна-літо 2020

Дизайнерка експериментує й привносить ідеї сучасної архітектури в моду, створює й нашаровує додаткові тривимірні форми: крій, фактурні елементи й об’ємну вишивку, перетворюючи одяг на предмет мистецтва. У новій колекції переважають яскраві насичені кольори й авторські принти.

Реклама
Valery Kovalska весна-лето 2020
Valery Kovalska весна-лето 2020

У колекції Valery Kovalska весна-літо 2020 обидва принти присвячені природі, але один стилізований в графічному стилі, а інший — реалістичний. Основним візерунком стала "японська порцеляна", ідею якої навіяли традиційні гравюри, які дизайнерка переосмислила в геометричні форми в поєднанні з ручною вишивкою японським стеклярусовим бісером. Також у колекції для принту використано кадри українського фотографа Ксенії Каргіної, яка закарбувала зграю фламінго на тлі болівійського вулкана.

Valery Kovalska весна-лето 2020Valery Kovalska весна-літо 2020

Створюючи яскравий, архітектурний і водночас комфортний у носінні одяг, Валерія Ковальська підтримує ідею усвідомленого споживання, де кожен елемент гардероба може згодитися для безлічі різних приводів. Інвестувати у вироби високої якості, які можна вдягати не тільки на один вечір, — це крок назустріч водночас гедоністській і усвідомленій філософії споживання.

<b>Valery Kovalska весна-лето 2020</b>
Valery Kovalska весна-лето 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.