До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ода оптимізму: нова колекція Elie Saab весна-літо 2022

Ліванський дизайнер Елі Сааб відомий передусім своїми розкішними вечірніми сукнями для червоних килимових доріжок, але в цьому сезоні весна-літо 2022 він вирішив змінити вектор розвитку в бік збільшення повсякденного одягу. Водночас, за допомогою цієї колекції дизайнер хотів розповісти історію про сонячне світло і викликати у своїх шанувальників бажання яскраво й красиво жити. Йому, безумовно, це вдалося — колекція, наповнена яскравими барвами, сповнена оптимізму і мрій про краще майбутнє.

Elie Saab

Elie Saab представили свій новий логотип у новому сезоні. Закручена монограма, що складається з малих літер "е" великого розміру, з'явилася на елегантних брючних костюмах, укорочених топах, блискучих бомберах і футболках. Витончений закруглений логотип також з'явився на сукнях з бавовняного гіпюру і на аксесуарах, зокрема, сумках. Окрім нового логотипу, що відрізняє цю колекцію від попередніх, так це її невимушеність. Є сарафани з макраме, літні міські комплекти, що складаються з сорочок і шортів, а також сукні без рукавів у модній формі А-силуету.

Реклама
Elie Saab
Elie Saab
Elie Saab

У колекції, крім монохромних образів, що представляють широку колірну палітру — від класичних білих і чорних відтінків до коралового і зеленого лайма, знайшлося місце і для принтів. У своїй новій колекції, присвяченій оптимізму, Сааб використовував червоно-зелений ботанічний візерунок на довгій сукні з гофрованим вирізом в ділянці декольте, довгих спідницях, максікомбінезонах і вузьких жакетах.

Elie Saab
Elie Saab
Elie Saab

Попри те, що бренд взяв курс на більш практичні речі, він, як і раніше, є синонімом гламуру на червоних доріжках. Сааб краще, ніж будь-хто інший, уміє працювати з вечірніми образами і знає, чого хочуть дівчата. Так, у колекції з'явилися: червона плісирована сукня, просочена атмосферою старого Голлівуду, серія довгих і солодких суконь з веселковим ефектом у стилі деграде, кілька повітряних образів з ніжного шифону, а також сукні та комбінезони, всипані кристалами й блискітками.

Elie Saab
Elie Saab
Elie Saab

Усю колекцію Elie Saab весна-літо 2022 дивіться тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.