До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ідеальний гардероб: нова колекція Bottega Veneta Pre-Fall 2021

Bottega Veneta представили нову колекцію сезону Pre-Fall 2021, яка продовжує концепцію ідеального гардероба на всі випадки життя. Для випуску Wardrobe 2 креативний директор Деніел Лі запросив не менш як 30 героїв з різних професій. Серед них можна зустріти реперів Skepta, Tricky і Slowthai, актрису Валерію Голіно, зірку балету Роберта Болле, ролер-зірку Оумі Джанта, художника Марка Лекея, британського режисера Андреа Арнольда, Малачі Кірбі, який нещодавно здобув свою першу нагороду BAFTA, першого лондонського молодіжного лауреата Калеба Фемі та багатьох інших зірок і друзів бренду.

Bottega Veneta Wardrobe 2

Wardrobe 02 — це продовження неймовірних експериментів Деніела Лі з матеріалами й формами. Водночас дизайнер тут підтверджує свою головну мету в ролі креативного директора Bottega Veneta: створювати одяг, що здатен поєднати комфорт і гламур воєдино. Повсякденні шкіряні й елегантні трикотажні образи супроводжуються ошатними деталями — пір’ям, лелітками й оксамитом, які можуть надати святкового настрою. "Потрібно жити на повну силу", — розповідає Деніел Лі.

Реклама
Bottega Veneta Wardrobe 2
Bottega Veneta Wardrobe 2
Bottega Veneta Wardrobe 2

Колекція Pre-Fall 2021 побудована на геометричних і лінійних силуетах, елегантному й лаконічному крої, довжині міді або максі, ніжних тканинах, кришталевій аплікації, створеній для того, щоб сяяти вночі. Колірна палітра поєднує класичні відтінки і яскраві кольори, серед яких вирізняються трав’янисто-зелений, червоний і бірюзовий, відтінки рожевого й виноградно-пурпурового. Саме ці точні принципи визначають гардероб Bottega Veneta на наступну осінь, що складається з костюмів і комбінезонів, двобортних пальт і максіхутра, дорогоцінного трикотажу й вечірніх суконь.

Bottega Veneta Wardrobe 2
Bottega Veneta Wardrobe 2
Bottega Veneta Wardrobe 2

Звісно, колекція не обійшлася без приголомшливих нових аксесуарів, які беззастережно зведуть з розуму головних прихильниць бренду, наприклад Ріанну, Розі Гантінгтон-Вайтлі або Гейлі Бібер. Гумові черевики Puddle пофарбовані в колір яєчного жовтка, а ботильйони Bloc декоровані блискітками й усипані мікрокристалами. Елегантний шкіряний конверт Mount стане головною сумкою наступного сезону, а сабо — у версіях Wedge і Flash — взуття, що з’явиться в гардеробі кожної модниці. Однак серед наших абсолютних фаворитів також є шкіряний ремінь, сандалі з сітки, шкіри і стразів, а також взуття з підборами і зав’язками навколо щиколоток. Прийшов час офіційно оновити ваш список найбажаніших осінніх покупок.

Bottega Veneta Wardrobe 2
Bottega Veneta Wardrobe 2
Bottega Veneta Wardrobe 2

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.