До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Назад у майбутнє: Marc Jacobs осінь-зима 2020/2021

Марк Джейкобс володіє особливим талантом виділяти найважливіші культурні моменти минулого і змушує їх резонувати з сьогоденням. Саме ця здатність робить колекції дизайнера такими цікавими і переконливими.

Колекція Marc Jacobs осінь-зима 2020/2021 вирізнилася тим, що в ній практично відсутні принти, будь-які доповнення або прикраси. Натхнення для лінії дизайнер шукав у моді 1960-х і в стилі її яскравих представниць: від Джекі Кеннеді до героїні Романа Поланскі, Розмарі Вудгаус. Ключовий момент: Джейкобс відфільтрував ці посилання через мінімалізм 1990-х і особливості його власного лейблу.

Реклама

Колекція була схожою на ту, яку дизайнер представляв в епоху, що передувала появі Інтернету: трапецієподібні пальта з трьома ґудзиками, укорочені блузки і прямі штани, пастельні жакети і мінісукні, колготки, сукні з лелітками. Зіркою показу стала Майлі Сайрус, яка дефілювала на шоу в чорному бра, штанах і високих шкіряних рукавичках.

Переглянути всю колекцію Marc Jacobs осінь-зима 2020/2021.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.