До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Нью-Йорку: нові колекції Rodarte, Prabal Gurung і Gabriela Hearst

Пір'я і гламур 1970-х у Prabal Gurung, свідома мода Gabriela Hearst і готика Rodarte – розповідаємо, що дизайнери представили для сезону осінь-зима 2020/2021 на Тижні моди в Нью-Йорку.

Rodarte

Кейт і Лаура Малліві за допомогою нової колекції зробили власний внесок у пантеон вампірів. Тільки вони віддають почесне місце не хижому графу Дракулі, а його здобичі. Насправді, якщо не брати до уваги заявленої теми, одяг не мав особливо готичного вигляду: веселі денні сукні в горошок, блискітки, драпіровані блузки та об'ємні рукави – все це розробили на ідеях, які дизайнерки представили минулого сезону. Ключовою відмінністю нової колекції став поворот у сторону нуару і представлені силуети 1940-х років.

Реклама

Переглянути всю колекцію Rodarte осінь-зима 2020/2021.

Prabal Gurung

Свою нову колекцію Прабал Гурунг присвятив місту і його "еклектичним невдахам і мрійникам". Та результат вдався вельми гламурним. Як і у багатьох нью-йоркських брендів, у Prabal Gurung акцент колекції зроблений на кравецькій справі. Гурунг представив прямолінійний чистий пошив у стилі 1970-х років. Смокінг став основою колекції, але дизайнер представив його у всіляких варіаціях: від трикотажу (ще один стрімкий тренд) до барвистих квіткових принтів на шовку. Головним елементом колекції стало пір'я, яким прикрасили жакети, об'ємні топи і сукні.

Переглянути всю колекцію Prabal Gurung осінь-зима 2020/2021.

Gabriela Hearst

Чи можна зробити колекцію з відходів? І чи можливо перетворити ці відходи на щось красиве? На ці запитання відповів бренд Gabriela Hearst, який представив, мабуть, найсвідомішу колекцію на Тижні моди в Нью-Йорку. Головне послання: в 2020-і роках ми повинні почати використовувати наявні ресурси, а не продовжувати створювати нові. У новому сезоні Gabriela Hearst вирішили це завдання кількома способами: виготовили плащ, кілька сумок з перероблених залишків турецького килима і кілька курток з уже наявного верхнього одягу, який дизайнерка розібрала і зібрала знову. Короткі в'язані шарфи зібрав вручну колектив Manos del Uruguay в рідному для Герст Уругваї з використанням більшої кількості переробленої кашемірової пряжі. Звісно, повністю колекція Gabriela Hearst не може складатися з вдруге використаних матеріалів, але старання ми оцінили.

Переглянути всю колекцію Gabriela Hears осінь-зима 2020/2021.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.