До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наодинці з собою: колекція ANDREEVA осінь-зима 2020/2021

Сучасне життя таке активне і насичене, що дуже легко втратити себе і розчинитися в метушні справ. Впоратися з такою напругою може допомогти поїздка за місто, ближче до природи і тиші. Саме такій втечі присвячена нова осінньо-зимова колекція бренду ANDREEVA.

ANDREEVA осінь-зима 2020/2021

Цей український лейбл відомий своєю любов'ю до ручної в'язки, яка прекрасно передає філософію slow life і бажання сучасної людини сповільнитися і глибоко видихнути. Увійшли до колекції як нові інтерпретації знакових кардиганів ANDREEVA, виконані у відтінках осіннього лісу, так і різноманітні тренчі, в'язані сукні, укорочені жакети, спідниці з воланами, пальта з пір'яним декором і трикотаж у найкращих традиціях моди 70-х.

Реклама
ANDREEVA осінь-зима 2020/2021
ANDREEVA осінь-зима 2020/2021
ANDREEVA осінь-зима 2020/2021

До речі, про це десятиліття нагадують і принти – помітні і графічні. На відміну від сучасних, дівчата того часу вміли розслаблятися і відпускати ситуацію, може і нам нарешті потрібно навчитися себе чути, залишаючись хоча б наодинці з собою?

<b>ANDREEVA_Fall2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.