До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Надія — головний рушій нового номера Vogue UA

Слово hope на обкладинці нашого вересневого випуску – як і на обкладинках інших 25 світових видань Vogue. Вперше за 128-річну історію журналу його команди, що розмовляють 19-ма різними мовами, консолідували зусилля для створення глобального портфоліо на тему надії – прагнучи об’єднати мільйони читачів і представити позитивний погляд на майбутнє.

Сукня CHANEL Métiers d’art

"Обличчя з обкладинки" вересневого номера, українська модель Вікторія Люлько – new face модельного бізнесу. Вона народилася в Маріуполі, де два роки тому її й помітив скаут модельної агенції SYSTEM. Кар’єра Вікторії розвивалася стрімко: у свій перший сезон вона відкрила шоу Valentino й Maison Margiela, брала участь у показах Dries Van Noten и Rochas, а також на правах ексклюзиву — в шоу Prada. Мodels.com вніс дівчину до списку найбільш перспективних моделей-новачків.

Реклама

Разом з нею й іншими героями цього номера ми протягаємо нитку надії від показів останніх Тижнів моди, що відбулися напередодні локдауну, до майбутнього індустрії, яке, віримо, буде більш усвідомленим. Про це говорять дизайнер Ніколя Жеск’єр і художниця з костюмів Мілена Канонеро, які підготували унікальне шоу LV на зразок античних вистав, що відобразило історію моди у всій красі. Їх підтримують українські дизайнери, герої проєкту Action: Sustainable Fashion, запровадженого Ukrainian Fashion Week і спрямованого на популяризування свідомої моди.

Про надію і розвиток говорить і Еміне Джапарова — перша заступниця міністра закордонних справ України. Серед її професійних інтересів питання прав людини й гендерної рівності, і вона вірить, що на своїй посаді зможе вплинути на майбутнє жителів Донбасу – й Криму, звідки вона сама.

Співачку Тіну Кароль, головну зірку цього номера Vogue UA, ми знімали в Нью-Йорку — з фотографом Грегом Суолсом, якому позували Кім Кардаш’ян, Кайлі Дженнер і Кеті Перрі. Пісні Тіни, яку спіткала нелегка доля, допомагають переживати будь-які негаразди – а сама артистка вже багато років підтримує онкохворих дітей, даруючи їм надію.

У б’юті-додатку до вересневого номера — добірка ефективних косметичних засобів для тіла й ефектних спортивних аксесуарів; дослідження про те, як штучний інтелект допомагає створювати парфуми; а також б’юті-відкриття редакторів краси світових видань Vogue.

Пальто Mugler; прикраси Cartier

Над обкладинкою працювали:

Фото: Mélanie + Ramon @WSM.

Стиль: Marie-Therese Haustein.

Зачіски: Olivier Schawalder @Bryant.

Макіяж: Mayumi Oda @Bryant.

Креативний директор: Ashley Helvey.

Сет-дизайн: Chloé Guerbois @Quadriga.

Діджитал: Carole @SHERIFF.

Асистент фотографа: Louis Dumetz.

Асистент стиліста: Liana Sipos.

Кастинг: Max @JL Casting.

Модель: Viktoria Lulko @SYSTEM

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.