До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Містичний ліс: колекція RITO осінь-зима 2020/2021

Український бренд дизайнерського трикотажу RITO представив нову осінньо-зимову колекцію, головними мотивами якої стали безпека і особисті межі, гармонія внутрішнього і зовнішнього світів і баланс реального й цифрового — всі ті істини, які стали близькими кожному під час світового локдауну.

Своїм основним візуальним кодом в новому сезоні бренд обрав оригінальний дизайнерський жаккард, що розкриває головну тему колекції — інтерпретація і переосмислення рослинних орнаментів. Ще однією тематикою дропу стало фотозбільшення рослинних елементів: закодовані дизайнером орнаменти флори втілилися в геометричних малюнках, виконаних у техніці інтарсія, — на сукнях, джемперах і кашемірових хустинках. Вирішальна ставка RITO — на тактильність і функціональність: фактурна пряжа на піджаках, брюках, гольфах і кардиганах універсальна і лаконічна.

Реклама

Серед ключових моделей — пальта, шарфи-палантини, берети і джемпери. Дизайнер бренду Олена Пікуль у новому сезоні продовжила працювати з кашеміром і доповнила лінійку базових моделей. Крім цього, RITO залишаються вірними собі щодо сталого розвитку бренду — усі колекції створюються за технологією безвідходного виробництва, а вся пряжа, з якою працює компанія, має міжнародну сертифікацію ековідповідності.

<b>RITO 2021</b>
Новая коллекция украинского бренда RITO осень-зима 2020/2021

Фотограф: Костянтин Гайдук

Стиліст: Аліса Ніколенко

Візажист: Марина Роботько

Модель: Уляна Саліженко @Mimodels

Нова колекція представлена ​​у фірмових бутиках RITO:

  • Україна, Київ, вул. Ігорівська, 5, тел .: +380444252500
  • Україна, Київ, вул. Лисенка, 1, тел .: +38044 2787140
  • Україна, Київ, ЦУМ, вул. Хрещатик, 38, 3-й поверх

Сайт:rito.ua

Facebook: www.facebook.com/DMRITO

Instagram:www.instagram.com/rito_knits/

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.