До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Легкоатлетка Муджинга Камбунджі приєдналася до родини Hublot

Муджинга Камбунджі, найшвидша швейцарська легкоатлетка в історії й перша, кому вдалося побити історичний 11-секундний рекорд на 100-метровій дистанції, володарка національних рекордів на дистанціях 60, 200 і 4 x 100 метрів, незадовго до початку Олімпійських ігор у Токіо приєдналася до родини Hublot.

"Я обожнюю поліпшувати свої результати, тому дуже рада приєднатися до сім’ї Hublot і її амбасадорів, кожен з яких так само прагне бути першим, унікальним і відмітним від інших. Я зосереджуюся на тому, що я можу контролювати й варіювати, а саме — на тренуваннях і підтримці спортивної форми. Мені подобається перевіряти, на що я здатна. Під час забігу все вирішують соті частки секунди, і тепер я намагатимуся обігнати час із годинником Classic Fusion на зап’ястку", — коментує Муджинга Камбунджі.

Реклама

Титулована спортсменка-спринтерка, яка виступає за Швейцарію, приєдналася до Hublot — годинникового бренду, що об’єднує тих, хто прагне випереджати час і ставити нові рекорди. Муджинга Камбунджі вибрала мінімалістську модель Classic Fusion Titanium 33 мм з трьома стрілками — годинниковою, хвилинною та секундною. Вона вибрала версію з титану, легкого й міцного металу, що чудово пасуватиме до спорту.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.