До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Культура і дизайн: колекція RUOHAN осінь-зима 2021/2022

Щосезону команда бренду RUOHAN вибирає нове місце для подорожі, щоб надихнутися місцевою культурою, мистецтвом і втілити все побачене в одязі за допомогою унікальної мови дизайну.

Назву колекції IELLES вибрано невипадково — це слово походить від французьких "він" і "вона", що символічно поєднують і віддзеркалюють джерела натхнення для створення колекції. Ними стали художники Ісам Ногучі, Джин Арп, а також художниці Агнес Мартін, Джорджія О'Кіф. Дизайнерка Руохан Ньо надихалася на створення лінійки й місцями, де працювали над своїми шедеврами ці митці.

Реклама

У новій колекції дизайнерка назвала кожний виріб на честь перетнутих доріг і місць, які вона відвідала з командою. Руохан вважає, що головна мета дизайнера — створювати продукти, які мають цінність за межами моди, знайомити світ з унікальними місцями, мистецтвом і культурою.

Чималу роль у колекції RUOHAN відіграють і деталі. Шлярки на одязі, структуровані елементи на кишенях і комір-хомут були натхнені постерами й текстурою різьблення на незакінченій кам’яній скульптурі Ісаму Ногучі та характерними лініями на картинах Агнес Мартін.

Фото: Юнці Лю

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.