До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Капсульна колекція в'язаних речей Andreeva

Український бренд Andreeva, який зараз активно розвивається на ринку США, представив капсульну колекцію в'язаних речей, що за роки роботи вже стали його візитівкою.

Капсульна колекція ANDREEVA
Капсульна колекція ANDREEVA
Капсульна колекція ANDREEVA

Дизайнерка бренду Ольга Андрєєва розповідає, що любов до в'язаних речей і ручної роботи у неї ще з дитинства: "У моєї бабусі була скриня, яка була для мене мов справжня скарбниця. Коли я її вперше відкрила, то була зачарована: там лежали шифонові сукні з оборками і воланами, жакети і пальта з жакардової і оксамитової тканин, в'язані вручну кофти і кардигани з м'якої вовни і пуху. Це все підкорило мене своєю красою і ніжністю, а відчуття тепла залишилося в серці назавжди".

Реклама
Капсульна колекція ANDREEVA

Увійшли до капсульної колекції вже впізнавані кардигани з пухнастою фактурою, які Андрєєва доповнила різноманітними сукнями і топами. Палітру колекції дизайнерка вибрала монохромну, щоб сфокусувати всю увагу на фактурі і тактильних відчуттях. Підкреслює складність текстур і локація – на тлі кам'яної пустелі кожна річ має набагато м'якший і приємніший вигляд.

Капсульна колекція ANDREEVA
Капсульна колекція ANDREEVA
Капсульна колекція ANDREEVA

Фотограф: Anastasya Deryabina

Стиліст: Marina Semler

Модель: Elona Lebedeva (Ford Models)

Візаж: Melissa Chudesnaya

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.