До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 речей, без яких не обійтися у відпустці

У нас попереду ще половина літа, а це означає, що теплими і сонячними днями, які залишилися, потрібно скористатися максимально. Якщо відпочинок планується біля моря, в Україні або в країнах, які вже відкрили кордони, то не обійтися без ідеальних лляних сорочок, крислатого капелюха або плетених сандалій.

Лляний костюм

Словосполучення лляний костюм відразу асоціюється з брючною двійкою нейтрального забарвлення, яка просто ідеальна для літа у великому місті, але чому б на відпочинку не приміряти щось більш яскраве та грайливе? У колекції бренду Lee Pfayfer якраз є лляний дует, що складається з найлегшого кроп-топу і спідниці, додатково прикрашених вишивкою у вигляді фруктів. Натхненна ця колекція кубинськими мотивами і миттєво викликає бажання танцювати.

Реклама
Lee Pfayfer
Солом'яний капелюх

Захищати обличчя від сонця під час відпустки можна не тільки за допомогою SPF-крему, а й завдяки головним уборам. Допоможе це зробити нова колекція бренду капелюхів ручної роботи Shmelevsky, до якої увійшли 10 моделей з натуральної соломи, виконаних переважно в пісочному кольорі, комплементарному до всього літнього гардеробу. До речі, присвячена колекція самоті та пошуку тиші в епоху цифрового шуму. Декораціями для зйомки солом'яних канотьє, федор і крислатих панам став національний заповідник "Кам'яна могила" – пам'ятка древньої культури України серед приазовського степу, який втілює образ спокою, умиротворення та повернення до витоків.

<b>ShmelevskyHatsSPR20</b>

Плетені сандалі

Nomadic State Of Mind – плетені босоніжки, які вже стали назвою загальною. Тисячі модниць полюбили їх за лаконічний зовнішній вигляд, зручність і сильну екологічну складову, адже створюються вони вручну з переробленого поліпропілену. Сьогодні ці сандалі виготовляються на невеликій недіючій кавовій плантації в Нікарагуа. Причому під час їх виробництва навіть не використовується клей, а всі мотузкові відходи використовуються повторно.

<b>NomadicStateofMinds2020</b>

Сукня з відкритою спиною

Anna October – український бренд, кожна колекція якого сповнена підкресленої жіночності і ніжності. Таким же вийшло у Анни Октябрь й ідеальне літня сукня з відкритою спиною, в якому легкий квітковий принт поєднується з повітряним силуетом і кокетливими шнурками на спині.

Анклети

Анклети або браслети на ногу, неймовірно популярні в кінці 1990-х, в цьому сезоні повернулися в колекціях багатьох брендів. Свою версію цих прикрас ще на початку літа представили Катя Сільченко та Валерія Гузема в спільній колекції The Coat і Guzema Jewellery. "Ми багато років дружимо з Валерією Гуземою і чекали слушного моменту зробити щось спільне. Foot fetishist – це все про мене. Я вважаю, що жіночі кісточки – одна з найпривабливіших частин тіла у жінок. Цього літа мені захотілося зробити акцент на ноги. Адже наші стопи гідні своїх прикрас", – розповідає Катя Сільченко, засновниця бренду The Coat.


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.