До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минуло шоу Dolce & Gabbana Alta Moda у Венеції

Доменіко Дольче і Стефано Габбана вміють влаштовувати незабутні шоу, про які потім говорять усі. Минулими вихідними італійські дизайнери знову перевершили самих себе — нову колекцію Alta Moda вони показали у Венеції, а тлом для неї стала площа Сан-Марко і заворожливий захід сонця.

Шоу Dolce & Gabbana Alta Moda у Венеції
Шоу Dolce & Gabbana Alta Moda у Венеції
Шоу Dolce & Gabbana Alta Moda у Венеції

Кількість зірок на святі просто зашкалювала — одні з них розмістилися в першому ряду, а інші цього вечора вийшли на подіум. До того ж Dolce & Gabbana й тут змогли тонко нагадати всім присутнім про силу сімейних цінностей, закладених у ДНК бренду. Крім професійних моделей і муз бренду, показати нову колекцію гостям дизайнери довірили юній Деві Кассель, дочці Моніки Беллуччі й Венсана Касселя, трьом дочкам Пі Дідді, дочці Гайді Клум, Лені, і багатьом іншим дебютанткам, які продемонстрували, що італійський бренд прикрашає дівчат будь-якого віку. Спостерігали за всією цією красою Дженніфер Лопес, Гелен Міррен, Кейт Босворт, Крісс Дженнер, Моніка Беллуччі й багато інших.

Реклама

Сама колекція стала справжньою одою красі Венеції та її традиціям. Майже в кожному образі прочитувалися відсилання до венеційської культури й ремесел — візерунки, подібні до знаменитого муранського скла, декор, натхнений венеційським карнавалом, і найскладніші градієнти, що ідеально поєднуються з призахідним небом. Дизайнерам Dolce & Gabbana знову вдалося створити божевільний коктейль зі стразів, шовків, вишивки й леліток, від яких неможливо відвернути погляду. Особливо ефектний вигляд усі ці образи мають у русі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.