До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Інновації та спадщина: колекція IENKI IENKI Pre-Fall 2022

Український бренд IENKI IENKI представив нову колекцію сезону Pre-Fall 2022. До колекції ввійшла нова лінійка легких і м’яких курток, трикотажних костюмів з технічного змішаного матеріалу, а також вручну вив’язані з нейлону жилети, сумки та головні убори.

IENKI IENKI Pre-Fall 2022IENKI IENKI Pre-Fall 2022

Техніка в’язання з пухових нейлонових трубок — інноваційна розробка дизайнерів IENKI IENKI. "Придумуючи концепцію сумки, я взяв за основу знайому з дитинства авоську. Однак за технологією виробництва вони зовсім різні: наша сумка виготовлена вручну за авторською інноваційною технологією команди IENKI IENKI з використанням пухових трубок, і вив’язана як справжній трикотаж", — коментує засновник бренду Діма Євенко.

Реклама
IENKI IENKI Pre-Fall 2022IENKI IENKI Pre-Fall 2022
IENKI IENKI Pre-Fall 2022IENKI IENKI Pre-Fall 2022

Працюючи над новою колекцією IENKI IENKI, креативна команда бренду як і раніше надихалася спадщиною українського народу та експериментувала з традиційними українськими предметами одягу: жилеткою Keptar, яка цього разу прикрашена мінімалістичною вишивкою, і спідницею із заходом Plahta і Mini Plahta.

<b>IENKI IENKI Pre-Fall 2022</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.