До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

IENKI IENKI представляють нову колекцію

IENKI IENKI представляють нову колекцію теплих курток і жилетів Shearling, на яку надихнув український традиційний стрій, і яка демонструє нове прочитання українського кептаря на сучасний лад.

IENKI IENKI вміло поєднують інноваційні технології для створення теплого верхнього одягу і традиції українського костюма. Саме це об'єднання стало рушійною силою для створення нової колекції Shearling. Так, одна з найпопулярніших і навідоміших речей бренду Hustka Hood відсилає до традиційної української хустки. Свої хустки бренд наповнює пухом, роблячи їх придатними для зимової погоди. У цьому сезоні вироби представлені в новій текстурі вельвету і нових кольорах — у палітрі є як нейтральні відтінки коричневого і хакі, так і яскраві помаранчевий, бузковий і блакитний.

Реклама

У новій колекції Shearling також додалися нові моделі курток — Keptar Vest і Keptar Jacket, які відсилають до культури українського субетносу з найбагатшим строєм — гуцульської. Кептар — це хутряний жилет з характерною обробкою. Традиційно його робили з овечої шкури, а прикрашали в залежності від гірського району, в якому вони були зроблені: у Верховинському районі такі кептарі прикрашали помпонами, а в Покутському — заклепками. Keptar Vest і Keptar Jacket зроблено з тканини Braille — водонепроникного і приємного на дотик матеріалу. Краї нових моделей, як і їхні кишені, оброблені ширлінгом, що робить ці речі не лише схожими на традиційні кептарі, а й істотно утеплює їх.

Над зйомкою працювали:

Photo: Ania Brudna

Style: Eugenie Skvarska

Models: Pasha Harulia, Agata Danilova, Polina Bykova

MUA & Hair: Yevgeniya Kozlova

Photo assistant: Volodymyr Benedychuk

Style assistant: Kseniia Prizemirskaya

Location manager: Khrystyna Bunii

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.