До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ідеальний баланс: нова колекція IENKI IENKI Pre-Fall 2020

Український бренд IENKI IENKI представив нову колекцію сезону Pre-Fall 2020, в якій шукає баланс між щоденним комфортом та інноваціями. Для наступної осені марка віддаляється від занадто яскравих барв і об'ємних силуетів, а зосереджується на м'якій палітрі кольорів і природних силуетах.

IENKI IENKI Pre-Fall 2020

"У новому сезоні IENKI IENKI продовжує створювати новаторський і носибельний верхній одяг у ніші брендів функціонального верхнього одягу, який можна носити щодня, – каже засновник бренду IENKI IENKI, Діма Євенко. – Мені не цікаво робити крейзі-штуки заради крейзі-штук. Значно цікавіше створити щось нове, в чому кожному щодня буде комфортно і приємно".

Реклама
IENKI IENKI Pre-Fall 2020
IENKI IENKI Pre-Fall 2020
IENKI IENKI Pre-Fall 2020

Завдяки такому підходу пухові пальта і куртки більше асоціюються зі спортивним одягом, а вигляд мають елегантний і жіночний, тепло зберігають так само добре. Особливо це помітно на моделях Swing, Cover і Corn. Особливого затишку пуховикам надають декоративні м'які деталі і приємні на дотик тканини, покриті при цьому спеціальною мембраною.

<b>Ienki_Ienki_PF2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.