До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Hublot представляють новий годинник Big Bang Unico Summer

Швейцарський бренд Hublot представив нову модель Big Bang Unico Summer: корпус годинника виготовлений із сатинованого анодованого алюмінію — сучасного легкого матеріалу, забарвленого в м’який бірюзовий колір. Усього випущено 200 екземплярів моделі.

Пастельний відтінок, у який забарвлено корпус і його складники, отримано внаслідок анодування — технології, що забезпечує тривале збереження кольору й захист від подряпин та ударів. Модель Big Bang Unico Summer також обладнано запатентованою системою кріплення One Click, яка дає змогу легко міняти ремінці. До комплекту з годинником додано два ремінці: поліестеровий з прошивкою і натуральний каучуковий.

Реклама

"Від часу свого заснування Hublot дотримується авангардного підходу до виробництва годинників і задає нові тренди через численні запатентовані інновації. У моделі Big Bang Unico Summer матеріалізовано відчуття літа. Ми поставили собі за мету подарувати вам цього року новий настрій, дати вам можливість заново переживати ці чудові миті в будь-яку пору року", — коментує Рікардо Гвадалупе, генеральний директор бренду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.