До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

KSENIASCHNAIDER і Have A Rest випустили валізу з перероблених пляшок

KSENIASCHNAIDER і бренд смартваліз Have A Rest представляють нову eco-friendly валізу Holo Trip, корпус якої виготовлений з переробленого пластику. Для виробництва валізи розміру S було перероблено 60 ПЕТ-пляшок, а розміру L — 130.

Голографічний ефект корпусу, завдяки якому валіза змінює свій колір залежно від кута, під яким на неї дивитися, і стокові деталі різних кольорів роблять цей аксесуар ще особливішим та ефектнішим. "Апсайклінг — наша історія. Ось чому ми вибрали перероблені ПЕТ-пляшки для цієї валізи. Також пишаємося ідеєю використання стокових деталей. Адже зазвичай їх утилізують, оскільки вони не годяться для ідеальної моделі. Але ми вирішили використати цю неідеальність, що зробило нашу валізу навіть кращою", — коментують колаборацію дизайнери Ксенія та Антон Шнайдери.

Реклама

"Ця валіза особлива! Понад усе ми хотіли зробити її eco-friendly, тому що прагнемо розвивати наш бренд у напрямі sustainable fashion. Але як бонус отримали неймовірно крутий дизайн. Разом з KSENIASCHNAIDER нам вдалося втілити гарну мету", — розповідає засновниця Have A Rest Аліна Долініна.

Валізу Holo Trip можна придбати на офіційних сайтах Have A Rest і KSENIASCHNAIDER.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.