До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Gucci проведуть круїзне шоу в Сан-Франциско

Італійський модний Дім Gucci представить свою круїзну колекцію 2021 року в США. Шоу відбудеться 18 травня в місті Сан-Франциско. Креативний директор Дому, Алессандро Мікеле вирішив повернутися туди знову, щоб відсвяткувати маленьку річницю — 5 років після круїзного показу, що минув у Нью-Йорку.

Gucci Cruise show, 2018

За останні п'ять років Алессандро Мікеле представляв круїзні колекції Gucci в містах, насичених культурно і багатих історично. До них належать зали Капітолійських музеїв у Римі, простір Théâtre Le Palace в Парижі, Фонд Dia Art Foundation у Нью-Йорку, Палатинська галерея у Флоренції і монастирі Вестмінстерського абатства в Лондоні.

Реклама
Gucci Cruise show, 2018

Інші модні доми вже також анонсували дати і локації своїх показів Cruise 2021. Так, Chanel вирушають на острів Капрі 7 травня, Christian Dior покажуть свою наступну круїзну колекцію 9 травня в Лечче, що в регіоні Апулія, звідки родом Марія Грація Кюрі, Prada будуть в Японії 21 травня, а Max Mara — в Санкт-Петербурзі 25 травня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.