До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стримана розкіш: Elie Saab Pre-Fall 2019

Ліванський дизайнер Елі Сааб розуміється у розкоші і демонструє це з сезону в сезон своїми до непристойності розкішними сукнями. У своїй новій колекції Pre-Fall 2019 дизайнер тяжіє до простих форм і жіночних силуетів, водночас прикрашених вишивкою, делікатною обробкою і мерехтливими лелітками.

Elie Saab Pre-Fall 2019

До фірмових силуетів з високими комірами і панування чорного кольору, що апелює до епохи Вікторіанства, в новій колекції додали класичні та стримані силуети, прикрашені блискучими деталями. Так, лаконічні брючні костюми отримали обробку у вигляді пір'я марабу, а сукні та комбінезони, виконані з благородного атласу, розписані темними мазками фарби.

Реклама
Elie Saab Pre-Fall 2019
Elie Saab Pre-Fall 2019
Elie Saab Pre-Fall 2019

Ланцюговий мотив пронизує всю колекцію, читається у мерехтливій вишивці і прикрашає сукні та комбінезони у вигляді ланцюгових візерунків золотих і срібних відтінків. Ще одним ефектним елементом колекції стала золота пряжка в формі голови дракона, яка прикрасила плечі чорних вбрань з глибоким трикутним вирізом, а також підкреслила вузьку талію і довгі ноги дівчат.

Elie Saab Pre-Fall 2019
Elie Saab Pre-Fall 2019
Elie Saab Pre-Fall 2019

Всю колекцію можна переглянути тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.