До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кольоротерапія: нова літня капсула ANDREEVA

Український бренд ANDREEVA, який нині активно опановує американський ринок, представив нову капсульну колекцію. У ній ще більше кольору, динаміки й життя, а головним її лейтмотивом за традицією стало в’язання — прийом, з яким дизайнери марки Ольга й Марина Андреєві працюють уже кілька років поспіль.

ANDREEVA

"Ми щасливі, що світ моди сьогодні повертається до ручної роботи й нарешті починає цінувати якість, а не бігти за кількістю, — розповідають в ANDREEVA. — Подібне сповільнення дає змогу вдумливіше ставитися до покупок і цінувати працю, вкладену в кожну річ. Всі наші в’язані вироби створюються вручну, а виробництво, наприклад, одного кардигана триває майже два тижні".

Реклама
ANDREEVA
ANDREEVA
ANDREEVA

Ручне в’язання в ANDREEVA поєднують з насиченими літніми відтінками, сповненими енергії й позитиву — лавандовим, ніжно-рожевим і неоново-м’ятним. Водночас у бренді зазначають, що всі речі з капсульної лінійки легко поєднуються з основною весняно-літньою колекцією, адже нам не треба багато одягу, натомість потрібен якісний і класний.

ANDREEVA
ANDREEVA
ANDREEVA

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.