До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися: документальний фільм про кросівки Nike Air Max

У межах Air Max Day 2020 (щорічна подія, яку проводить Nike 26 березня, у день, коли в 1987 році були вперше представлені кросівки Air Max) компанія випустила документальний фільм The Story of Air Max: 90-2090.

The Story of Air Max: 90-2090

Цей документальний фільм триває менш як 25 хвилин, і в ньому відбивається культурний і технічний вплив пари Air Max. Картина демонструє еволюцію моделі Air Max з моменту її створення до наших днів. У зніманні взяли участь старший креативний директор Air Max Ділан Рааш, діджей Кларк Кент, Маста Лі й Габрієль Серрано, переможець конкурсу Air Max Day 2018. Стрічку можна подивитися в застосунку Nike SNKRS або на YouTube.

Реклама
The Story of Air Max: 90-2090

"Стильний, яскравий та енергійний документальний фільм про легендарну спадщину й сміливе майбутнє Air Max. Цей короткометражний фільм оповідями шанованих дизайнерів, художників і діячів культури деконструює створення нового Air Max 2090, досліджуючи коріння самого Air Max і його пряме походження від культового Air Max 90", — ідеться в синопсисі фільму.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.