До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бренд Vika Adamskaya відсвяткував 10-річчя

У просторі від Weanabe X Aisenberg Space у Києві дизайнерка Віка Адамська зібрала всіх друзів бренду, щоб відсвяткувати десятий день народження та представити нову колекцію. Під диджей-сет Dmitry Dir гості насолоджувалися ігристим і приміряли новий дроп Vika Adamskaya.

Героїня нової колекції бренду Vika Adamskaya — зірка стендапу. Кожна річ, яку створив бренд, немов жартівливий і трохи зухвалий виступ перед відкритим мікрофоном. Світшоти, футболки relaxed fit, джогери й костюми оверсайз стали вже бестселерами Віки Адамської, такі речі ніколи не втратять актуальності. На шопінг чи на побачення з бойфрендом — ідеальний comfy-стиль забезпечений. А яскраві відтінки й кумедні принти подарують усім навколо — усмішку й гарний настрій.

Реклама

Також у боксах з одягом, які так подобаються клієнтам бренду, з’явилося іменне вино Vika Adamskaya. Дизайнерка випустила брендовані пляшки разом з винарною компанією SHABO. У боксах — вино на будь-який смак: витримане ігристе брют — для свят і яскравих party, ординарне біле сухе — для зустрічей з подругами, а також сортове червоне мерло — для прохолодних, але романтичних вечорів з коханим.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.