До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

BRASCHI представили нову осінньо-зимову колекцію 2020/2021

Італійський бренд BRASCHI представив нову осінньо-зимову колекцію 2020/2021, основа якої — вироби з хутра російського баргузинського соболя, білосніжної рисі, шиншили, каракуля, лисиці та норки. Широку палітру натуральних відтінків доповнюють яскраві соковиті кольори — лимонний і небесно-блакитний, смарагдовий і фуксія. Моделі із соболя розшиті великим перлами, а костюми виготовлені з телячої й крокодилячої шкіри.

Цього сезону в створенні колекції безпосередню участь брала Олександра Браскі, дружина Мауріціо Браскі, який з 2000 року керує брендом. Лінійка оспівує жіночу красу і стиль на зламі століть: у моделях зчитуються характерні для Одрі Гепберн, Твіггі, Кейт Мосс і Леді Ґаґи силуети. Особливо ефектною стала яскраво виражена лінія плечей на виробах бренду — візитна картка осінньо-зимової колекції BRASCHI.

Реклама

Крім максіпальт, у колекції представлені пончо, бомбери, жилети, приталені костюми зі шкіри, вільні пальта з хутра каракульчі та норки. Деякі моделі прикрашають візерунки, які вручну вишили з хутра майстри творчої лабораторії бренду.

Адреса бутика: м. Київ, вул. Драгомирова, 16; +38 093 028 77 78

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.