До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Великий успіх: як VOVK став одним з найпопулярніших українських брендів

У 2022 році український бренд жіночого одягу VOVK святкує ювілей — 1 лютого компанія відзначила своє 10-річчя. Якого розвою сягнув бренд за ці роки і якими були врочистості — розповідаємо в матеріалі.

Історія VOVK почалася у 2012 році. Тоді співзасновники компанії Тетяна й Віталій Семенченки відкрили першу крамницю площею лише 7,5 квадратних метрів у Вишгороді Київської області. За 10 років компанія перетворилася на впізнаваний у всій Україні бренд зі 47 студіями у 20 регіонах країни.

Реклама
Виталий и Татьяна СеменченкоВіталій і Тетяна Семенченки

У свій ювілейний день народження VOVK було що відзначати: великий успіх, неймовірне масштабування, популярність і любов клієнтів. З огляду на такі досягнення компанія зустрічала ювілей великою дружною командою у КВЦ "Парковий" разом з партнерами, друзями бренду, інфлюенсерами та ЗМІ. Серед гостей свята були Наталка Карпа, Соломія Вітвіцька, Маша Виноградова, Олена Філонова, Розалі Номбре, Джессіка Чегі, Марія Якименко, Римма Пенджієва, Надін Медведчук, Богдан Юсипчук, Ілля Рибальченко та багато інших.

Григорий Решетник и Леся НикитюкГригорій Решетник і Леся Нікітюк

Ведучими свята VOVK були Григорій Решетник і Леся Нікітюк. Музичним сюрпризом від бренду став виступ українського гурту TVORCHI й співачки NK. Також гостей потішили подарунками від партнерів свята та подарунковими сертифікатами VOVK.

Настя Каменских NKNK
TVORCHITVORCHI

Щоб відсвяткувати 10-й день народження VOVK представив лімітовану колекцію VOVK Limited Collection 2022 сезону весна-літо. Всі образи в колекції — ціла історія, в якій умістилася вся філософія бренду.

Вся лінійка пронизана любов’ю — від перших ескізів до останнього шва. Компанія показала історію кожної дівчини — її дитинство і зрілість, характер і мрії. Ця історія перетворилася на унікальний і дивовижний одяг. Втім, такий VOVK випускає в кожній своїй колекції, дбаючи про те, щоб клієнтки почувалися у виробах бренду гарними й жіночними.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.