До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні образи на щодень: що купити в колекції P.A.R.O.S.H. осінь-зима 2020/21

P.A.R.O.S.H. — італійський бренд, у ДНК якого класика органічно поєднується зі сміливістю азійських мотивів, а бездоганний крій абсолютно не суперечить незвичним декоративним рішенням. Такий баланс став можливий завдяки пристрасті його засновника Паоло Росселлі до вінтажного одягу, ніби знайденого в "бабусиній скрині". Уже понад 10 років марка успішно продається в Helen Marlen Mandarin, а баєрка мультибренду Олена Пащенко розповіла нам, чим же так приваблює цей бренд, на які речі з колекції осінь-зима 2020/21 варто звернути увагу та що слугувало натхненням для їхнього створення.

P.A.R.O.S.H. осінь-зима 2020/21

— Чим Вас приваблює бренд P.A.R.O.S.H. як баєрку?

Реклама

Коли я стала працювати баєркою, P.A.R.O.S.H. уже був представлений у Helen Marlen Mandarin. Відтоді пройшло 10 років і щоразу бренд пропонує чудові колекції якісного, комерційного, актуального одягу й аксесуарів. Щосезону P.A.R.O.S.H. вибирає кілька різних джерел натхнення. І мене завжди цікавить процес створення колекції, що саме впливає на дизайнера і його команду, які нові ідеї вдалося втілити.

Олена Пащенко

— Як би Ви описали жінку P.A.R.O.S.H.?

— Не думаю, що в P.A.R.O.S.H. є якась одна конкретна героїня. Бренду вдається догодити багатьом. У колекціях вдало співіснують короткі шкіряні сукні та строгі білі бавовняні сорочки, наприклад.

Пальто, сорочка, легінси — P.A.R.O.S.H., сумка JW Anderson, балетки Salvatore Ferragamo

— Що вирізняє бренд P.A.R.O.S.H. серед інших? Що про нього має знати майбутній покупець?

— У P.A.R.O.S.H. завжди можна знайти потрібну базу гарної якості й придбати речі, які відповідають актуальним тенденціям. Бренд щоразу робить колекції, у яких можна знайти все необхідне на сезон і довше. Часто ціна нижча, ніж в інших брендів у цьому сегменті. Так виходить завдяки тому, що марка має власне виробництво, і це теж гарантує якість. P.A.R.O.S.H. — сімейний бізнес, до якого залучені кілька поколінь. Ближче знайомство з брендом дає змогу відчути це, і нам, у Helen Marlen, імпонує такий підхід.

— Які речі з колекції Ви б вирізнили та із чим рекомендували б їх поєднувати?

— Мені подобається як в останній колекції розкрито морську тему. Смугасті светри, тільники, об’ємні пальта, а також кашемір. У P.A.R.O.S.H. ідеальне співвідношення ціни і якості в цій категорії. Також раджу звернути увагу на трикотаж і верхній одяг, а ще в них ідеально скроєні брючні костюми. У колекціях завжди є кілька варіантів жакетів і штанів, які пасують до різних типів фігур.

Пальто, джинси й блуза P.A.R.O.S.H., сережки Simone Rocha й лофери Santoni
Замшева куртка, пуловер і комбінезон — P.A.R.O.S.H., лофери Gucci

— Які речі Ви рекомендуєте купити цієї зими з асортименту марки?

Зверніть увагу на трикотаж і верхній одяг. Особливо, повторюся, у P.A.R.O.S.H. ідеально скроєні брючні костюми. Колекції завжди містять кілька варіантів жакетів і штанів, що добре пасують до різних типів фігур.

<b>Пащенкоколлаж</b>

Докладніше ознайомитися з осінньо-зимовою колекцією бренду можна в Helen Marlen Mandarin і на сайті helen-marlen.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.