До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бароковий живопис: рекламна кампанія Dior весна-літо 2021

Dior повертається до діалогу з класичним мистецтвом і представляє рекламну кампанію сезону весна-літо 2021. Вона відсилає до композицій у стилі бароко і творів Караваджо. Фотографувала для кампейну Еліна Кечичева.

Досконалість майстерності й творчості в усіх її формах — від феміністських есеїв Вірджинії Вулф до войовничих колажів Люсії Маркучі, які надихнули бренд на постанову показу, — знайшла своє втілення і в рекламній кампанії, сповненій унікальної сили живопису. Образи, що їх закарбувала Еліна Кечичева, оспівують коди Dior, представлені в новій інтерпретації: цього разу вони виражені в поєднаннях дорогоцінних вишивок з мотивами пейслі й квітчастими візерунками на сукнях і штанах, а також із незмінною Dior Book Tote.

Реклама

Серед моделей, які взяли участь у зніманні, — Леві Ахтховен, Маріель Учида, Скулі Мея, Джудіт Фреймент і Холлі Фішер. Художнім керівником знімання був Фаб’єн Барон, а за стиль відповідала Елін Сван.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.