До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перлова казка: святкова колекція взуття від Тіни Кароль

Співачка Тіна Кароль і далі співпрацює з українським взуттєвим брендом Kachorovska та випускає нову святкову колекцію, лейтмотивом якої стали перли.

Нова колекція — логічне продовження попередніх колаборацій артистки з цим брендом. Улюблені для багатьох моделі — мюлі й босоніжки з квадратними носками — цього разу "перевдяглися" в урочистий чорний атлас і засяяли перловим блиском. На одній з моделей мюлів з’явився ефектний ремінець-анклет з перлів, регульований під будь-яку щиколотку. На іншій — перлинами прикрашені підбори. У босоніжках декоровано задню частину, а в підборовій арці ефектно сяє велика перлина.

Реклама

У Kachorovska називають цю колекцію справжнім втіленням ювелірного мистецтва, адже кожну перлину прикріплено вручну. У комплекті до кожної пари йде мішечок із запасними перлинами.

Символічно, що напередодні року Тигра в зніманні кампейну взяв участь кіт Баттон. Також до Тіни Кароль приєдналися три ляльки Кена в смокінгах, яким безпосередньо на знімальному майданчику терміново перефарбовували метелики з рожевого в чорний колір. Під час знімання Баттон поводився як справжній аристократ, миттєво знайшов спільну мову з Тіною й усією командою, і дістав таку насолоду від загальної уваги, що за кілька днів господарі відкрили йому аккаунт в Instagram.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.