До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що потрібно знати про нову колекцію подарунків Cartier

Не потрібно чекати особливих приводів, щоб ще раз потішити близьких і коханих людей подарунками. Поліпшити настрій можна в будь-яку мить, а коли презент зроблено несподівано, то й утіхи від нього більше. Знають про це і в ювелірному Домі Cartier, який ще в XIX столітті почав випускати унікальні подарунки — такі, якими хочеться насолоджуватися й передавати у спадок. Ми вирішили розповісти про них докладніше.

Колекція подарунків Cartier

Перша колекція подарунків Cartier з’явилася в 1880 році й була представлена ​​на спеціалізованій виставці в Нью-Йорку. До неї тоді ввійшли і перші флакони для ароматів, і канцелярське приладдя, і футляри для пудр. Пізніше, у 1930-х, колекція подарунків Cartier збільшилася, а в компанії навіть з’явився спеціальний відділ S for Silver, який працював над створенням різноманітних предметів розкоші, включно із запальничками, годинниками й ременями. Жак Картьє тоді в інтерв’ю розповідав: "Насправді ми випускаємо не тільки прикраси. Наші аксесуари — люстерка, гребінці, пудрениці й навіть візитні картки також прикрашають жінку, так само як і розкішне кольє на її плечах". Тепер колекцію подарунків Cartier можна розділити на кілька напрямів — предмети інтер’єру, ігри, письмове приладдя і речі для дітей.

Реклама
Предмети інтер’єру

Оселя сьогодні справді стала нашою фортецею, у якій так приємно переживати час невизначеності й постійного занепокоєння. Вперше багато людей почали її сприймати не тільки як локацію для сну, а й місце, де тепло, затишно й безпечно. Інтерес до аксесуарів для прикрашення дому нині неабияк зріс, а такі бренди, як Cartier, здатні додати будь-якому інтер’єру нотку французького аристократичного шику. Особлива насолода — торкатися до їхніх предметів інтер’єру, адже виготовлені вони з високоякісної порцеляни, металу, шкіри або паперу.

Колекція подарунків Cartier

Баланс між елегантністю й довговічністю тут зведено в абсолют, а серед найцікавіших виробів у колекції — порцелянова таця для дрібниць, прикрашена символом Дому — пантерою, дерев’яна скринька для годинника й вази.

Канцелярське приладдя

Надіслати імейл або повідомлення в соц. мережах так легко, а як щодо справжнього листа або хоча б записки, написаної від руки? Cartier відроджують традиції листування разом з власною колекцією канцелярського приладдя, до якої ввійшли як альбоми для малювання й блокноти, так і оригінальніші речі — чорнильниці, печатки та перові ручки.

Колекція подарунків Cartier
Дитяча колекція

Ця колекція — особливий предмет гордощів команди Cartier, впевненої, що смак до прекрасного потрібно розвивати із самого дитинства. До цієї колекції ввійшли такі ідеальні для подарунка речі, як чашка для яєць, склянка, фоторамка й ложка, прикрашені переосмисленими зображеннями метеликів, кроликів, панд або лисиць. Кожен предмет також прикрашений логотипом Cartier, елегантно вплетеним у загальну композицію.

Колекція подарунків Cartier
Ігри

Настільні ігри — різновид дозвілля, який поступово знову повертається в наше життя. Рекомендують їх і психологи, адже подібна гра не тільки дає змогу всій родині провести вечір разом, але й нарешті відірватися від екранів власних телефонів. Також тему ігор Cartier обіграли лінійкою невеликих аксесуарів, присвяченій найупізнаванішим символам Дому — червоній скриньці та посланцям Cartier.

Колекція подарунків Cartier

А які із цих подарунків найбільше сподобалися вам?

<b>Cartier_NY_Gifts</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.