До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Казки на ніч: фотоісторія Єлизавети Породіної з прикрасами Sergey Zhernov

"Кулон з колекції Fairies переніс мене в дитинство, яке було одночасно і прекрасним, і страшним", – розповідає Єлизавета Породіна про перше враження від прикрас дизайнера.

Fairies – це ювелірна фантазія в жанрі страшних казок, які так полюбляють діти. Її головні герої, виконані як мікроскульптури, нагадують готичних фей і динозаврів одночасно. "Більшість моїх прикрас – це казки або їх метафори. Вони або залишаються, або ні, залежно від того, наскільки людина відчуває свою внутрішню дитину", – коментує Сергій Жернов.

Реклама

Єлизавета Породіна вже працювала з Vogue UA: зробила дві кінематографічні фотоісторії з карнавалом Маланка (січень 2017) і на Північному морі (листопад 2015). Нову історію з прикрасами Sergey Zhernov фотограф знімала в Мюнхені на героях абсолютної ельфівської краси: німецькій акторці кіно і театру Вібке Пулс з її дітьми-близнюками. Результат має вигляд інтерпретації історії Гензель і Гретхен у сучасному світі, де наче розфокусовані, розмиті уявлення про гендер і красу.

<b>Porodina_Photo</b>


Арт-директор і фотограф: Elizaveta Porodina
Стиль: Lorand Lajos
Модель: Wiebke Puls с детьми

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.